Diensten

Werving & Selectie en Uitzenden

Adverteren, C.V.’s doornemen,  mensen uitnodigen enzovoorts… Het kost allemaal veel tijd.  WervingPlus  kan u helpen en u de voorselectie uit handen nemen. WervingPlus  beschikt namelijk over een divers database van 50.000 C.V.’s. Wij zijn gespecialiseerd in het werven van kandidaten op MBO- niveau en hoger. Op met name de vakgebieden techniek, finance, sales, bouw, ICT en zorg. Deze branches zijn voor ons geen onbekend terrein, met daarbij een gedegen mensenkennis. Deze ingrediënten zorgen voor een juist recept en een perfect hoofdgerecht. Mocht de samenwerking met de kandidaat desondanks niet bevallen, dan zoeken wij binnen de proeftijd kosteloos naar een andere kandidaat. Hierin onderscheid WervingPlus zich.

Mocht u een kandidaat willen aannemen op een flexibele, zorgeloze en vooral snelle manier, dan kunt u kiezen voor het uitzenden. De duur van de opdracht heeft u zelf in de hand. Na minimaal 1040 gewerkte uren kunt u de uitzendkracht kosteloos overnemen. Indien u wenst dit in een eerder stadium te willen doen kunnen daar afspraken over gemaakt worden.

Outplacement

WervingPlus begeleidt werknemers bij het maken van een nieuwe loopbaankeuze. Het doel van outplacement is de vertrekkende werknemer te helpen aan een nieuwe werkomgeving.
Outplacement heeft meestal een zwaar emotioneel impact voor zowel de werknemer als de werkgever. Opgelegd afscheid nemen is meestal een pijnlijke ervaring, maar biedt toch ook nieuwe kansen. WervingPlus kan uw outplacementtraject verzorgen. Wij beperken ons niet alleen tot het zoeken naar een nieuwe werkomgeving, maar ondersteunen de werkgever met sollicitatiecursussen en eventueel omscholing.

Personal coaching

WervingPlus helpt kandidaten beter voorbereidt de arbeidsmarkt op te gaan met:

  • Sollicitatietrainingen
  • Begeleiden met het schrijven van je C.V. en motivatiebrief
  •  C.V. workshops
  • Persoonlijkheids- en vaardigheids testen
  • Begeleiding bij baankeuze

Zodat jij het maximale haalt uit je zoektocht naar de ideale baan en uiteindelijk bij een werkgever terechtkomt, die bij jou het beste past.